دروغ گویی فرمانداری رودبار
دروغ گویی فرمانداری رودبار

به گزارش خزرفوری به گزارش خزر فوری به نقل از ایلنا در طی انتشار گزارشی از جلسه ی فرماندار رودبار با مردم روستای داماش فرمانداری رودبار جوابیه ای برای ایلنا نوشت که روح حاکم بر جوابیه ارسالی برای این خبرگزاری نشانگر عصبانت، دستپاچگی توام با تکذیب واقعیات و نادیده گرفتن اصول حرفه‌ای در پاسخ به […]

به گزارش خزرفوری

به گزارش خزر فوری به نقل از ایلنا در طی انتشار گزارشی از جلسه ی فرماندار رودبار با مردم روستای داماش فرمانداری رودبار جوابیه ای برای ایلنا نوشت که روح حاکم بر جوابیه ارسالی برای این خبرگزاری نشانگر عصبانت، دستپاچگی توام با تکذیب واقعیات و نادیده گرفتن اصول حرفه‌ای در پاسخ به یک رسانه است.

جوابیه ایلنا به جوابیه فرمانداری رودبار:
لازم است قبل از هر چیز به این نکته اشاره شود که حداقل ۱۰ نفر در جلسه مورد اشاره که به اصطلاح برای حل مشکل آب روستای داماش برگزار شده بود، حضور داشتند که فرماندار به عنوان رئیس جلسه با خطاب قرار دادن دهیار و وکیل اهالی روستا به آنها توهین و حتی دهیار را تهدید به برکناری از سمت خود کرده است!
البته برای ایلنا به عنوان یک رسانه حرفه‌ای که همواره مقید به رعایت اصول اخلاقی در اطلاع رسانی بوده این اولین مرتبه‌ای نیست که با موضوع نشر اکاذیب روبرو می‌شود.


اولین حربه‌ای که معمولا دستگاه‌های اجرایی برای فرافکنی و فرار از پاسخگویی به افکار عمومی به آن متوسل می‌شوند متهم کردن رسانه به نشر اخبار کذب است که البته این حنا دیگر رنگی ندارد.
دست اندرکاران تهیه این جوابیه حتی زحمت این را به خود نداده‌اند که اخبار منتشر شده از ایلنا را درست بخوانند و پس از آنکه متوجه حقیقت ماجرا شدند، آنگاه دست به قلم شوند و پاسخ دهند.

در گزارش‌های ایلنا آمده بود که بدلیل بی تدبیری برخی مسئولان و نادیده گرفتن مطالبات و خواسته‌های مردم، که البته در راس آنها فرمانداری رودبار قرار دارد، مردمی که شما از آنها به عنوان مردم نجیب و صبور یاد می‌کنید، چون اتفاقاً کارد به استخوان‌شان رسیده و کاسه صبرشان از این همه وعده دروغ لبریز شده، قصد داشتند در برابر فرمانداری رودبار تجمع کنند و همزمان نیز جلوی انتقال آب توسط کارخانه آب معدنی داماش به خارج روستا را بگیرند که البته هنوز این موضوع را در صورت عدم تحقق وعده‌های مسئولان در دستور کار دارند.


جای بسی تاسف است که فرمانداری با نعله وارونه زدن می‌خواهد از زیر بار مسولیت‌ هایش شانه خالی کند.
همین جا لازم می‌دانیم یادآوری کنیم عصر جمعه مورخ ۱۴۰۲/۰۴/۲۷ جلسه‌ای با حضور اهالی روستا، نماینده کارخانه آب معدنی داماش، اعضای شورای روستا و وکیل مردم در مسجد روستا برگزار شد.
در این جلسه برخی ریش سفیدان منطقه از مردم می‌خواهند تا همان روز با یکدیگر هم قسم شوند و با شکستن لوله انتقال آب چشمه روستا به کارخانه آب معدنی، مانع از تداوم بی آبی مردم شوند و روز شنبه نیز با در دست گرفتن پلاکارد، اقدام به تجمع در برابر فرمانداری کنند تا بلکه گوشی شنوا برای حل مشکل مردم پیدا شود. اگر نبود پادرمیانی و میانجی گری اعضای شورا، دهیار و برخی دلسوزان منطقه، شخص فرماندار و نهاد فرمانداری امروز به دلیل ترک فعل یا باید پاسخگوی نهادهای نظارتی می‌بودند یا غائله‌ای درست می‌شد که علاوه بر متضرر شدن مسئولان شهرستان، قطعا سودجویانی که فقط با نیت کسب سود بیشتر روز را به شب می‌رسانند، جرات حضور در منطقه را نداشتند.
حال فرمانداری به جای تقدیر از کسانی که بی تدبیری‌های مسئولان ذیربط را جبران کرده اند، فقط اقدام به توهین و تهدید و تکذیب می‌کند!

بخشداری که بیشتر وقت خود را در محل ماموریت خود حضور ندارد و همواره پا در رکاب فرماندار است و به جای انجام وظایف محوله، مشغول نمایش خدمت به مردم نجیب و البته مظلوم منطقه به بالادستی‌ها برای خوش رقصی بیشتر است، باید هم از روند مسایل مربوط به بخش خود بی اطلاع باشد. چنین بی هنری‌ای واقعا مثال زدنی است.
در خصوص ایجاد و حفظ اشتغال پایدار در منطقه نیز واقعیت این است که فرمانداری یا تجاهل می کند و یا واقعا همان اطلاعات دروغ و غیر واقعی را که در اختیارش قرار می دهند عینا طوطی وار تکرار می کند که این خود نیز جای تاسف دارد. مالک جدید کارخانه آب معدنی معدنی داماش به رغم اینکه به بانک ملی متعهد شده تا سطح اشتغال کارخانه هنگام واگذاری را می بایست حفظ می کرد، کاملا سلیقه ای عمل کرده و در پاره ای موارد حتی برای دو یا سه ماه حقوق ناچیز کارگران به تعویق می افتاد. ضمن آنکه در فصول پاییز و زمستان به بهانه نبودن بازار مناسب بخش قابل توجهی از کارگران شغل خود را از دست می دهند، یعنی همانند کارگران فصلی با آنها برخورد می‌شود. آیا این نوع رویکرد به موضوع اشتغال و کارآفرینی در منطقه به زعم فرمانداری ایجاد اشتغال پایدار یا حفظ سطح اشتغال تلقی می شود؟
نکته آخر اینکه مسئولان ما یاد گرفته‌اند بی‌هنری، بی‌تدبیری و خرابکاری‌های ناشی از بی‌عرضگی های شان را گردن رسانه‌های معاند و آن طرف آبی بیاندازند.


سوال این است که چه کسی سوژه لازم و کافی را در اختیار به قول شما رسانه‌های معاند قرار می‌دهد؟
آیا غیر از این است که نتیجه بی تدبیری‌های چون شما کارگزارانی تحمیل هزینه‌های گزاف به مردم و کشور است.
اینگونه اتهامات دیگر کهنه و نخ نما شده است، لااقل کمی هوش بخرج دهید و برای ماله کشیدن بر خرابکاری های تان به شیوه های جدیدتری متوسل شوید.