پل آب ببرد لزوم ورود دادستان به ترک فعل مدیریت شهری
پل آب ببرد لزوم ورود دادستان به ترک فعل مدیریت شهری

به گزارش خزرفوری چندی پیش بود که شهردار منجیل خبر از افتتاح یک پل تحت عنوان پل جاده پدافنی محمود آباد به سعدی خبر داد پلی که بیشتر به پل های اضطراری زمان جنگ شباهت داشت تا یک پل دایم شهری که با وضع بودجه ی شهری سالیان سال به عنوان پل مواصلاتی مورد استفاده […]

به گزارش خزرفوری

چندی پیش بود که شهردار منجیل خبر از افتتاح یک پل تحت عنوان پل جاده پدافنی محمود آباد به سعدی خبر داد پلی که بیشتر به پل های اضطراری زمان جنگ شباهت داشت تا یک پل دایم شهری که با وضع بودجه ی شهری سالیان سال به عنوان پل مواصلاتی مورد استفاده قرار گیرد
سوالی که برای مخاطب پیش آید این است که اصلا جاده پدافنی چیست؟البته که منظور شهردار منجیل از جاده پدافندی همان جاده پدافند غیر عامل است
هر اقدام غیر مسلحانه‌ای که موجب کاهش آسیب پذیری نیروی انسانی، ساختمان‌ ها، تاسیسات، تجهیزات، اسناد و شریان های کشور در مقابل عملیات خصمانه و مخرب دشمن گردد، پدافند غیرعامل (Passive Defense)خوانده می شود این جاده نیز در همان دسته از تعاریف قرار می گیرد.
یعنی در زمانی که اتفاق ناگواری رخ داد یا به هر دلیلی شریان اصلی شهر منجیل قطع شد از این جاده استفاده خواهد شد .در جوار این پل جدید التاسیس یک پل آهنی نفر رو وجود دارد که سالیان دراز است به شکلی کاملا ابتدایی ساخته شده است و به دلیل ارتفاع مناسب نحوه ساخت و بکارگیری علم روز بدون مشکل در حال کار است.
پل جاده پدافنی به همت شهردار منجیل با مهندسی ساختی همچون پل های برداشت موقت مخلوط که برای یک ماه بر روی رودخانه آن هم در زمانی که رودخانه دارای کمترین دبی آب است زده می شود ساخته شد با کیفیتی مشخص آسفالت شد و با حضور مسئولین شهری و شهرستانی افتتاح شد.
در مصاحبه ای که با اداره راه شهرستان رودبار داشتیم قاسمی رییس این اداره ازعان داشت پل های در محدوده ی شهری با ساخت و نظارت مدیریت شهری ساخته می شوند به طوری که شهردار کارفرمای این پروژه می باشد.
در حدود ۲ ماه بعد از ساخت پل ناگهان مردم منجیل از خواب بیدار شدند و دیدند دیگر پلی در کار نیست و فقط همان پل نفر روی سابق آنجا می باشد نه اینکه مدیریت شهری اقدامی برای پل انجام داده باشد بلکه آش با جاش غیب شد به طوری که وقتی از یک رودباری زبان مقیم منجیل پرسیدیم چه اتفاقی افتاد در جواب گفت “پل اب ببرد” یعنی میلیون ها پولی که برای ابادانی شهر می توانست خرج بشود به یکباره ناپدید شد.
مردم منطقه اطراف پل در مصاحبه با خبرنگارر خزر فوری گفتند: ما به عوامل آن روز گفته بودیم این رودخانه سیلابی هست و لوله های انتخاب شده برای این رودخانه کوچک هستند اما کو گوش شنوا.
حال با چک کردن صفحه ی اینستاگرام شهردار خبر ایجاد پلی دیگر در همان محدوده ی قبلی به چشم می خورد اما با شکل و شمایلی اصولی و استاندارد .
این سوال برای مخاطب ایجاد می شود که آقای شهردار اصل ایجاد این پل به شکل قبلی و یا به شکل جدید مصوبه شورا دارد؟نظارت به درستی انجام شده است؟ پیوست مطالعاتی طرح در پل قبلی و پل جدید انجام شده بود ؟ از طرف چه کسی انجام شده بود؟
سوالات بسیار است اما از دادستان محترم شهرستان رودبار تقاضا داریم تا به این مورد با دقت بسیاری رسیدگی کند که آیا ترک فعل از طرف مدیریت شهری انجام شده بود یا اینکه این از بین بردن بیت المال صورت گرفته