رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در ۷ ماهه امسال ۱۸ هزار و ۳۶۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ و ۲ دهم درصد افزایش یافته است.صالح محمدی با اشاره به برگزاری نشست ستاد هماهنگی امنیت غذایی در وزارت جهاد کشاورزری ، اضافه کرد: این نشست با محوریت بررسی وضعیت جوجه ریزی و تامین گوشت مرغ، تولید گوشت قرمز و بازار مرکبات و تعادل بخشی به عرضه برنج برگزار شد.
وی همچنین از تولید بیش از ۲۱۱ هزار تن شیرخام تا پایان مهرماه خبر داد و افزود: تولید شیر در گیلان نیز ۳ و ۸ دهم درصد افزایش یافت.وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تا پایان مهر ، جوجه ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴ درصد افزایش داشته است گفت : ۹۶ میلیون و ۷۸۲ هزار و ۳۴۱ قطعه جوجه تولید شده با این تعداد جوجه ریزی ، ۱۶۲ هزار و ۸۳۱ تن گوشت سفید تولید می شود .رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به فعالیت واحدهای دامی سنتی و صنعتی در استان، افزود: اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ به واحدهای کوچک دامی استان در دستور کار است.