افزایش ۵ درصدی تولید گوشت سفید در شهرستان فومن
افزایش ۵ درصدی تولید گوشت سفید در شهرستان فومن

مدیر جهاد کشاورزی فومن گفت: مرغداران فومنی از ابتدای امسال تاکنون بیش ۵ هزار تن گوشت سفید تولید کردند.

به گزارش خزرفوری

جهانبخش علیپور با اشاره به افزایش ۵درصدی تولید گوشت سفید در شهرستان فومن افزود: ۴۷ واحد مرغداری صنعتی در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون ۵ هزار و ۶۰۰ تن گوشت سفید تولید کردند. مدیر جهاد کشاورزی فومن؛ ارزش این میزان تولید را بیش از ۳۹۲ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این میزان تولید نسبت به مدت مشابه پارسال ۵درصد بیشتر است.