به گزارش خزرفوری به همت فرهنگسرای گردشگری، کارگاه آموزشی آشپزی گیلانی با موضوع “پخت سنتی نان کشتا” ویژه کودکان در سبزه میدان رشت برگزار شد. در این کارگاه کودکان با نحوه خمیرگیری و پهن کردن خمیر و پخت نان کشتا آشنا شدند. دکتر جواد هادی زاده مدیرعامل فرهنگسرا گردشگری، هدف این رویداد را اشناسازی و […]
به همت فرهنگسرای گردشگری، کارگاه آموزشی آشپزی گیلانی با موضوع “پخت سنتی نان کشتا” ویژه کودکان در سبزه میدان رشت برگزار شد.
در این کارگاه کودکان با نحوه خمیرگیری و پهن کردن خمیر و پخت نان کشتا آشنا شدند.
دکتر جواد هادی زاده مدیرعامل فرهنگسرا گردشگری، هدف این رویداد را اشناسازی و انتقال فرهنگ و سنتها به کودکان دانست و اشاره نمود در راستای برندسازی برنامه های شهرخلاق رشت، کودکان، با حضور خود به همراهی مربیان و تسهیلگران جهت پخت نان سنتی کشتا، تجربه ای لذت بخش و هدفمند داشتند که مورد استقبال مخاطبین قرار گرفت.