به گزارش خزرفوری سعید زاهدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان در گفتگو خبری ، با تایید مشکلات آنتندهی اپراتورهای همراه در گیلان و بهویژه در رشت گفت: متاسفانه کمبود دکلهای ارتباطی در سطح شهر رشت سبب شده تا با افت کیفیت آنتندهی در نقاط مختلف مرکز استان مواجه باشیم. وی افزود: برای افزایش […]
سعید زاهدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان در گفتگو خبری ، با تایید مشکلات آنتندهی اپراتورهای همراه در گیلان و بهویژه در رشت گفت: متاسفانه کمبود دکلهای ارتباطی در سطح شهر رشت سبب شده تا با افت کیفیت آنتندهی در نقاط مختلف مرکز استان مواجه باشیم.
وی افزود: برای افزایش پوششدهی خطوط تلفن همراه در رشت باید حداقل ۱۰ دکل در مناطق مختلف شهر از جمله خیابانهای گلسار، لاکانی، رودباری، مسکن مهر، پارک محتشم، بلوار شهید انصاری و… نصب شود.
زاهدی گفت: با افزایش تعداد مشترکین تلفن همراه و زیاد شدن حجم استفاده از این تکنولوژی، به همین موازات میبایست دکلهای ارتباطی هم افزایش مییافت اما متاسفانه در سالهای اخیر تقریبا هیچ دکل جدیدی در رشت نصب نشده و همین امر سبب افت آنتندهی به ویژه در ساعات پیک مصرف است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان با انتقاد از عدم همکاری مناسب ارگانها برای نصب دکلهای جدید گفت: برای تهیه زمین و نصب و راهاندازی دکلهای ارتباطی، به همکاری و تعامل دستگاههای اجرایی و شهرداریها نیاز داریم اما متاسفانه همکاری لازم در این زمینه را انجام نمیدهند.
وی ادامه داد: هم همراه اول، هم ایرانسل و هم رایتل آمادگی و تجهیزات لازم برای نصب دکلهای جدید را دارند اما شهرداری ها یا مجوز نصب نمیدهند یا هزینههای بسیار گزاف و غیرمعقولی برای محل نصب دکلها در نظر میگیرند که عملا نصب دکلهای جدید را غیرممکن ساخته است.
زاهدی افزود: علاوه بر شهرداریها، سایر نهادها و ارگانها هم همکاری لازم در این خصوص را ندارند. به عنوان مثال، برای نصب دکل در محل کتابخانه مرکزی رشت که سالهاست ناتمام مانده، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان گیلان، جلوی نصب دکل در آن محل را گرفته است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان گفت: یک تفکر اشتباه در میان برخی از مردم و حتی مسئولان بهوجود آمده که دکلهای ارتباطی، تشعشعات مضر برای بدن انسان دارند اما بنده به عنوان یک متخصص در این حوزه به صراحت عرض میکنم که واقعا مشکلی در این زمینه وجود ندارد و مردم نباید نگران باشند.وی افزود: همین باور رایج و اشتباه سبب شده تا ما در تهیه زمین و نصب دکلهای جدید دچار مشکل باشیم.
در گلسار رشت برخی از سازندگان املاک میگویند در صورت نصب دکل، قیمت ملک ما افت میکند و زنجیره انسانی برای عدم نصب دکل تشکیل میدهند. اینها تنها بخشی از مشکلاتی است که ما برای تقویت پوششدهی خطوط تلفن همراه با آن مواجهیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان، نوسانات برق را عامل دیگر مشکلات آنتندهی در استان عنوان کرد و گفت: ظرفیت باتریهای UPS دکلها در صورت قطع برق، حداکثر ۲ ساعت است و در صورتی که قطعی برق طولانیتر باشد، دکلها از کار میافتند. از سویی دیگر نوسانات برق در برخی نقاط و ساعات به حدی زیاد است که باتری دکلها امکان شارژ مجدد ندارند و از کار میافتند.
وی ادامه داد: ناپایداری برق باعث میشود که باتری دکلها زودتر از زمان استاندارد خراب شود و البته اپراتورها هم در این زمینه مسئول هستند و باید رسیدگی دقیقتر و سریعتری انجام دهند و ما تذکرات لازم را در این زمینه دادهایم.زاهدی در پایان گفت: امیدواریم شهرداریها و سایر مسئولان اجرایی تعامل و همکاری بیشتری با اپراتورهای همراه داشته باشند تا مردم بیش از این با مشکلات ارتباطی مواجه نباشند.