خزرفوری : براساس اعلام موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران زمین لرزهای به بزرگی ۳ و ۱ دهم ریشتر و در عمق ۸ کیلومتری زمین ساعت ۱۸ و ۳۵ دقیقه و ۳ ثانیه ، رودبار را لرزاند.
طهمورث عموپور، فرماندار رودبار گفت : این زلرله خسارتی نداشته است.
رودبار لرزید
به گزارش خزرفوری به گزارش خزرفوری
لینک کوتاه :
https://khazarfori.ir/?p=7191
برچسب ها
مجتمع خدمات رفاهی بینراهی رستم آباد رودبار تعیین تکلیف شد
نشست بررسی وضعیت تغییر کاربری اراضی مجتمع خدماتی، رفاهی و بازرگانی بینراهی در شهرستان رودبار با حضور اعضای کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی، معاون حفظ و یکپارچگی اراضی کشور و مسئولان استانی در بازرسی گیلان برگزار شد.
همایش تجلیل از واحدهای برتر شهر صنعتی رشت با رویکرد فناورانه برگزار شد
همایشی به همت مرکز آموزش بازرگانی گیلان و گروه دانش بنیان کاشف با همکاری دانشگاه ملی مهارت استان، جهاد دانشگاهی گیلان، پارک علم و فناوری و اداره کل استاندارد استان به منظور تقدیر از تولیدکنندگان موفق در حوزه ارتقای فناوری برگزار شد.
هزینه تصادفات در ایران دو برابر بودجه وزارت بهداشت؛ قرار گرفتن در زیر خط فقر با تصادف!
یوسف زاده در رابطه با پویش نه به تصادف گفت: راه حلی که ما طی بیست سال مطالعه برای کاهش تلفات رانندگی پی بردیم و تنها راه نجات و برون رفت از این معضل این است که یک نگاه سیستماتیک و یکپارچه با تمامی ارگان ها داشته باشیم.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.