به گزارش خزرفوری و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: از اواخر وقتِ امروز با نفوذ سامانه بارشی به گیلان، اولین باران پاییزی ۱۴۰۱ در گیلان خواهد بارید و از فردا بارشها شدیدتر خواهد بود.
محمد دادرس با بیان اینکه با توجه به شدت بارشها آبگرفتگی معابر و مسیلها دور از انتظار نیست افزود: امروز و فردا دمای هوا ۸ تا ۱۴ درجه کاهش خواهد یافت.
وی گفت: از پس فردا دوشنبه، سامانه هوای پایدار جایش را با سامانه بارشی گیلان عوض می کند و هوا تا پایان هفته پایدار خواهد بود.
وی گفت: دریا امروز و فردا برای شنا و فعالیتهای دریانوردی نا مناسب است.
کاهش ۸ تا ۱۴ درجهای دمای هوا
اولین باران پاییزی در راه گیلان
به گزارش خزرفوری به گزارش خزرفوری
لینک کوتاه :
https://khazarfori.ir/?p=6951
برچسب ها
نوسازی ناوگان حملونقل عمومی، زمینه ساز ارتقای رضایت مردم است
استاندار گیلان با تأکید بر اهمیت نقش رانندگان در خدمات شهری، حمایت از فعالان این حوزه را یک ضرورت مدیریتی عنوان کرد و بر نوسازی ناوگان و ارتقای کیفیت خدمات تأکید کرد.
هشدار برای سرمای کمسابقه در کشور؛ بارش برف و باران در ۲۷ استان
سازمان هواشناسی کشور نسبت به سرمای کم سابقه و یخبندان در ۲۴ استان و بارش برف و باران و رعد و برق در ۲۷ استان هشدار داد.
حل معضل پسماند نیازمند تصمیم قاطع و پیگیری مستمر ملی است | موضوع زباله از جمله مسائل پیچیده استان است
استاندار گیلان با تأکید بر لزوم همصدایی و انسجام مسئولان استان برای حل مسائل اساسی، بهویژه در حوزه پسماند، گفت: گیلان با وجود برخورداری از ظرفیتهای فراوان در بخشهای مختلف، سالهاست با چالش زباله مواجه است و باید با تصمیمی شجاعانه و پیگیری منسجم، به جمعبندی عملی و نتیجه قطعی برسیم.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



















