خزرفوری:بلوبری که هم اکنون به باردهی رسیده اند، از ارقام تجاری هستند که به محض ورود به کشور یکسال در قرنطینه مانده اند.
به گزارش خزرفوری رییس مرکز ایستگاه تحقیقات کشاورزی لاهیجان گفت: محققان کشاورزی لاهیجان موفق شدند بلوبری را در فضای آزاد و در گلدان به باردهی برسانند.
محمدنقی پاداشت در جمع خبرنگاران گفت: محققان مرکز تحقیقات کشاورزی لاهیجان موفق شدند پس از چهار سال تحقیق و بررسی بر روی گیاه بلوبری، ارقام سازگار این گیاه را با آب و هوای گیلان تعیین کرده و این گیاه را در فضای آزاد و در گلدان به باردهی برسانند.
وی افزود: بلوبری ها پرورش یافته در این مرکز رشد مناسبی دارد و نتایج خوبی هم گرفته ایم.
پاداشت تصریح کرد: بلوبری که هم اکنون به باردهی رسیده اند، از ارقام تجاری هستند که به محض ورود به کشور یکسال در قرنطینه مانده اند.
رییس مرکز ایستگاه تحقیقات کشاورزی لاهیجان گفت: از این پس می توان برای ارقامی که نتایج مثبت گرفتیم، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران را برای تولید انبوه وارد کار کنیم.
مژگان صابری یک کارشناس تغذیه گفت: بر اساس تحقیقات چندین ساله متخصصان، مصرف مداوم بلوبری به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا میتواند در پیشگیری از ابتلا به سرطان، بیمارهای قلبی و عروقی، فشار خون، کلسترول و بهبود عملکرد دستگاه گوارش و مغز بسیار موثر است.
وی افزود: بلوبری به دلیل کالری متوسطی که دارد و همچنین برخورداری از آنتی اکسیدان و فیبر بالا برای بیماران دیابتی پیشنهاد می شود.



















